bvop Közadatkereső Közadatkereső

Annamajori Mezőgazdasági és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 2471 Baracska, Annamajor
Adószám: 11108944-2-51
Cégjegyzékszám: 07 09 003060

Sütőüzem

 

 

 

.. ez volt a régi pékség

This is an example of a HTML caption with a link.
Az Annamojori Kft. által üzemeltetett pékség a Közép Dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet területén található épületben működött. Az épület falai téglából, tetőzete könnyűszerkezetes elemekből állt. Az ingatlan kívülről jó állapotban van tetőzete a folyamatos beázások megszüntetése érdekében 2010. év folyamán került felújításra. Az üzem belső tere közepesen lelakott állapotban volt.

A géppark mind anyagi, mind pedig műszaki értelemben egyaránt teljes körűen leamortizálódott. A berendezések többsége a 80-as években került megvásárlásra, a kenyér és pékáru sütése több, mint harminc éves gázfűtéses „PAJTÁS” típusú kemencékben történt, melyek energiafelhasználása közel duplája a korszerű készülékeknek.

 

 .. és ez az új pékség

This is an example of a HTML caption with a link.
A pékség HACCP tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az alapvető kenyér- és pékárún kívül az üzem előállít  változó mennyiségben és összetételben úgynevezett finom pékárút is.

Az új sütőüzem berendezései akár két műszakban is üzemeltethetőek.   Ki tudjuk képezni a pékségek állományát a hivatásos, polgári és fogvatartotti állomány vonatkozásában egyaránt. Meglévő piaci kapcsolataink és tapasztalataink segítségével integrálni tudjuk a pékségek alapanyag beszerzését.

Ezeken túlmenően ki tudjuk elégíteni a baracskai intézet igényeit, illetve a   lehetőségünk nyílt más közeli intézetek belső ellátásában való részvételre is.

a./        Tevékenységi köre

A sütőüzem kapacitásának megfelelően kidolgozza a gazdaságosan megtermelhető termékválasztékot és megtervezi az értékesítési volument. A megtermelhető termékek értékesítésére a szerződéseket előkészíti.
Tevékenységét úgy végzi, hogy az előállított termékek folyamatosan megfeleljenek a piac által támasztott minőségi követelményeknek.
Gondoskodik az üzem működéséről, ennek érdekében hibamegelőző karbantartásokat végeztet.
Gondoskodik a termeléshez szükséges alapanyagok beszerzéséről.
Munkája során köteles az élőmunka hatékonyságát folyamatosan növelni, úgy a polgári, mint az elitélt dolgozók esetében.


b./        Jogállása

A sütőüzem a gazdasági igazgató közvetlen irányítása alá tartozik, a sütőüzem vezető szakmai munkáját önállóan, teljes felelősséggel végzi.


c./        Kapcsolata más ágazatokkal

A társaság szervezetébe tartozó ágazatokkal és önálló csoportokkal mellérendeltségi viszonyban áll. Megbízást adhat a központi karbantartó csoportnak és a gépműhelynek eseti javítási munkák elvégzésére.
A számviteli és pénzügyi, a munkaügyi csoporttal, az üzemgazdásszal és a tevékenységi körhöz kapcsolódó különböző helyi utasításokban, szabályzatokban leírtak alapján az ott előírt határidőkkel kapcsolódik.
Biztonsági kérdésekben a biztonsági vezetővel együttműködik.