Tevékenységeink

Állattenyésztés

Állattenyésztés

Társaságunk két állattartó teleppel rendelkezik.

Bővebben

Bérmunka

Bérmunka

Az Annamajori Kft. tulajdonában van egy több, mint 4.000,- négyzetméteres ipari munka végzésére alkalmas csarnoképület.

Bővebben

Kiskereskedelem

Kiskereskedelem

Az Annamajori Kft. üzemeltetésében lévő vegyesbolt Annamajorban található. Az üzlet elsősorban az itt lakók és az itt dolgozók kiszolgálására létesült.

Bővebben

Központosított ellátás

Központosított ellátás

Pékségünkben hagyományos módon, elsősorban kovász felhasználásával állítjuk elő termékeink többségét. Fagyasztó- és hűtő-kapacitásunk révén lehetőségünk van nagyobb mennyiségű késztermék egyidejű legyártására is.

Bővebben

Növénytermesztés

Növénytermesztés

Jellemezően 30-32 aranykoronás földekkel rendelkezünk, melyek tápanyagban kellően feltöltöttek és az elmúlt években eredményesen termesztett növényeink sokszínűsége bizonyítja, hogy a terület kiválóan alkalmas növénytermesztésre.

Bővebben

Oktatás

Oktatás

Az Annamajori Kft. alapfeladata a fogvatartottak minél nagyobb arányú foglalkoztatása, ellátása hasznos munkával. A menedzsment elkötelezett a munkáltatás fontosságának tekintetében.

Bővebben

Élelmiszeripar, sütőüzem

Élelmiszeripar, sütőüzem

A belső ellátáson kívül számos külső partnert (iskolákat, óvodákat, kórházakat, szállodákat, idős otthonokat, boltokat, büféket) látunk el sütőipari termékekkel napi szinten. Mesterpékek és pékek irányításával és ellenőrzésével történik a gyártás, a sofőr kollégák segítségével pedig a partnerekhez való eljuttatás.

Bővebben

A weboldal sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében. Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
Tudj meg többet!