Kiskereskedelem

Az Annamajori Kft. üzemeltetésében lévő vegyesbolt Annamajorban található. Az üzlet elsősorban az itt lakók és az itt dolgozók kiszolgálására létesült. Az üzletben nyers húsáruk kivételével szinte minden megtalálható, ami egy háztartás ellátásához szükséges.

A boltban kerülnek eladásra a Kft. által termesztett kertészeti áruk (karalábé, paprika, karfiol, káposzta, stb.), valamint a pékségben sütött termékek. A boltban a Kft tulajdonában lévő tejautomata is üzemel, melyen keresztül a tehenészetben fejt friss tejet értékesítjük.

Szezonális jelleggel megvásárolható a boltban az elítéltek által a környékbeli gyümölcsösökben bérmunka keretében szedett többféle gyümölcs is.

A bolt bevételének nagy hányadát adja a reggeli műszakkezdést megelőző „reggeli” bevásárlása, ezért a vevők igényeinek alaposabb kiszolgálása érdekében - a pékség fejlesztése kapcsán - tervezzük látványkemence beszerzését, ahol a pékségben készített és fagyasztott pékáru sütése történik majd.

A weboldal sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében. Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
Tudj meg többet!