Élelmiszeripar, sütőüzem

Az Annamajori Mezőgazdasági és Kereskedelmi Kft. a Büntetés-végrehajtási Intézet mellett működő gazdasági társaság. Célja a fogvatartottak munkáltatása és ezáltal más Büntetés-végrehajtási Intézetekben lévő fogvatartottak ellátása is, megvalósítva az önellátást a szervezeten belül, és ezek mellett segítve a fogvatartottak társadalomba való visszailleszkedését a szabadulást követően. A belső ellátáson kívül számos külső partnert (iskolákat, óvodákat, kórházakat, szállodákat, idős otthonokat, boltokat, büféket) látunk el sütőipari termékekkel napi szinten.

Mesterpékek és pékek irányításával és ellenőrzésével történik a gyártás, a sofőr kollégák segítségével pedig a partnerekhez való eljuttatás. Közel 350 féle termékből van lehetősége partnereinknek az év minden egyes napján kenyeret és sütőipari termékeket rendelni, melynek szállítását előre egyeztetett módon és időpontban tudjuk vállalni.

Üzemünkben megvalósítottuk a linzerek gyártását, ezek is rendelhetők, 4 fajta ízben, 250g-os csomagolásban.

Kimondottan szállodák és éttermek számára került kifejlesztésre az elősütött és fagyasztott pékáru. A fagyasztóból történő kivételt követően pár perc rásütéssel friss pékáru szervírozható a vendégeknek.

sütőüzem

Sütödénk édes és sós aprósütemények gyártásával is foglalkozik, melyek fagyasztott és készre sütött termékként, valamint készre sütött fagyasztott termékként is rendelhetőek.

Sütőipari termékcsoportok

  • Kenyérfélék
  • Finom pékáruk
  • Pogácsák
  • Péksütemények
  • Kelt tészták
  • Leveles tésztából készített termékek
  • Félkész fagyasztott termékek
  • Készre sütött fagyasztott termékek
  • Linzerek, aprósütemények

Tevékenységi köre

A sütőüzem kapacitásának megfelelően kidolgozza a gazdaságosan megtermelhető termékválasztékot és megtervezi az értékesítési volument. A megtermelhető termékek értékesítésére a szerződéseket előkészíti.
Tevékenységét úgy végzi, hogy az előállított termékek folyamatosan megfeleljenek a piac által támasztott minőségi követelményeknek.
Gondoskodik az üzem működéséről, ennek érdekében hibamegelőző karbantartásokat végeztet.
Gondoskodik a termeléshez szükséges alapanyagok beszerzéséről.
Munkája során köteles az élőmunka hatékonyságát folyamatosan növelni, úgy a polgári, mint az elitélt dolgozók esetében.

Jogállása

A sütőüzem a gazdasági igazgató közvetlen irányítása alá tartozik, a sütőüzem vezető szakmai munkáját önállóan, teljes felelősséggel végzi.

Kapcsolata más ágazatokkal

A társaság szervezetébe tartozó ágazatokkal és önálló csoportokkal mellérendeltségi viszonyban áll. Megbízást adhat a központi karbantartó csoportnak és a gépműhelynek eseti javítási munkák elvégzésére.
A számviteli és pénzügyi, a munkaügyi csoporttal, az üzemgazdásszal és a tevékenységi körhöz kapcsolódó különböző helyi utasításokban, szabályzatokban leírtak alapján az ott előírt határidőkkel kapcsolódik.
Biztonsági kérdésekben a biztonsági vezetővel együttműködik.

A weboldal sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében. Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
Tudj meg többet!